Vores services

Som et af Danmarks bedste IoT-udviklingshuse, får I hos os skarpe kompentencer indenfor hele paletten af IoT-udvikling. Vi kan hjælpe med alt lige fra rådgivning af IoT-projekter, opbygning og udvikling, til rekruttering af softwarekonsulenter. Vi stræber altid efter at opbygge et nært samarbejde med vores kunder, så de føler sig trygge i vores rådgivning og arbejde.

Grafisk illustration af et IoT system. I den ene ende er der illustreret en lampepære i en orange cirkel med en streg ind til 3 bokse som repræsentere skyen, netværk og databaser, fra dem går der en orange streg hen til en computer som repræsentere den applikation data bliver vist på

IoT løsninger

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge, derfor sørger vi også for at de altid er med i alt hvad der sker, selvom det er os der står for hele udviklingsprocessen.

Læs mere

Grafisk illustration af en smartphone med grå skærm og en rumraket som er klar til at launche. Ved siden af står to mænd og giver hånd

Projektrådgivning

Vi rådgiver om arkitektur, budget, tidsforløb og opbygning, så virksomheden får et slutprodukt som passer til deres behov og resourcer.

Læs mere

Grafisk illustration af en smartphone med orange bokse på og et Iterator IT logo som svæver i en orange boks lige over telefonen

Mobilapplikation

Vi udvikler smartphone apps, der gør det nemt og lækkert for slutbrugeren, at håndtere den data der bliver præsenteret. Samt gøre det fleksibelt at have data med sig.

Læs mere

Grafisk illustration af en laptop computer med orange bokse på skærmen. Illustrere en webapplikation

Webapplikation

En web app gør det effektivt og overskueligt for brugeren at få et overblik over dataet. Samtidig er der ikke noget fysisk software at opdatere, og det er altid tilgængeligt fra enhver enhed.

Læs mere

Grafisk illustration af en laptop computer med orange bokse på skærmen. Illustrere en webapplikation

Machine Learning

Via en intelligent computer er vi i stand til at lave forudsigelser i data, som f.eks. kan være med til at undgå nedetid i en maskine eller forudse sygdomme i en dyreflok.

Læs mere

Grafisk illustration af en stationær computerskærm med orange bokse på skærmen

UI/UX Design

Kundeoplevelsen er altafgørende når I skal differentiere jer fra jeres konkurrenter. Det kan vores UI/UX designer hjælpe jer med at opnå.

Læs mere

Grafisk illustration af en boks hvor der står, Industry 4.0 på. En orange ring med et termometer, en hængelås, en lampepære, en vandhane, en mølle, et lyn, en sky, en lampepære igen og en database, hænger over boksen.

Industri 4.0 / IIoT

Indenfor industrien kan det være store komplekse projekter, som skal udvikles og vi både rådgiver, håndterer og udvikler projekter indenfor industriens IoT-løsninger.

Læs mere

Grafisk illustration af en smartphone med tre orange bokse på. Ovenpå telefonen står en mand og holder en orange firkant med Iterator ITs logo i, uden tekst.

Onsite konsulenter

Få produktionen tæt på udviklingen, med en digital specialist som kender jeres forretningsmodel. Eller få en ekstra mand til jeres IT-team.

Læs mere

“Vi vil altid gerne høre om din virksomhed og dine digitale mål”