Digital design

UI og UX er digital design til applikationer. Det giver et lækkert design og god bruger-oplevelse. Så det digitale produkt bliver nemt at håndtere og grafisk tiltalende

User Interface

Interface designet er det visuelle i præsentere for jeres brugere, som er en stor del af det jeres kunder vil forbinde med jeres produkt. Det er derfor vigtigt at have styr på hvordan I vil præsentere produktet i forlængelse med jeres brand. Med et godt interface design, vil produktet afspejle det innovative produkt som ligger bag det, på en måde som skiller sig ud fra resten.

Vores UI-designer er med til at skabe det visuelle produkt, som understøtter kunderejsen, med forståelse for teknologi og som i sidste ende passer til jeres forretning og de missioner og visioner I har sat jer.

User Experience

En af de største fordele ved UI og UX er, at vi kan gøre datatunge systemer brugervenlige. Det er nemlig ligemeget hvor mange features osv. man har, hvis brugeren ikke får værdi ud af produktet. Fordi det bare er for kompliceret. For at sikre den optimale kunderejse for jeres kunder, vil en UX’er, også kaldt en User Experience designer, udarbejde en strategi for at opfylde de behov jeres kunder har for at nå i mål med en beslutning. Det er vigtigt at indtænke dette step i en digital strategi, da det kan være altafgørende at brugeren forstår at anvende det produkt, som I udbyder. En UX’er er ekspert på dette område og ved hvilke undersøgelser der skal gennemgås for at forstå jeres kunder rigtigt. På den måde starter I også med det bedste udgangspunkt for et succesfuldt projekt.

Digital design

Her er et eksempel på et af vores digitale design projekter. Mange af vores kunder vælger at vi også skal stå for det digitale design af deres applikationer og websites, da det giver prikken over i’et til et fuldenedt projekt. 

HortiAdvice