Cases

Her kan du se nogle af de projekter vi har udviklet. Vi elsker at gøre virksomheder digitale og vores helt store passion er at udvikle IoT-projekter. Derfor ønsker vi også at vores kunder skal have den bedste rådgivning og de bedste IoT-produkter, når vi er færdige. Bliv inspireret til hvordan I kan digitalisere jeres virksomhed.

IoT Cleaning 

Med en innovativ IoT-løsning er IoT Cleaning i gang med at disrupte rengøringsbranchen med sensorer, der gør dem i stand til lægge aktivitetsbaserede rengøringsplaner, der gør dem i stand til at rengøre præcist i det omfang der er nødvendigt, til store besparelser for slutkunden og miljøet.

Horsens Kommune

En skræddersyet platform der giver Horsens Kommune de nødvendige værktøjer for at kunne sænke forbruget af el, vand og varme med hjælp fra blandt andet eksisterende forbrugsmålere og sensorer.

Bramidan

Bramidan ønskede at samle data og fra deres affaldskomprimatorer. Ved at opsamle live data fra deres enheder, har de skabt en bedre serviceafdeling og en mere effektiv brug af deres produkter. Deres maskiner kan nu selv bestille tømning og Bramidan har fået en større indsigt i deres individuelle produkter.

Skiold Digital

Skiold Digital er et intelligent og innovativt IoT og management system. Først og fremmest giver landmanden mulighed for altid at kunne følge med i hans opgaver, overvåge hans maskiner og udstyr, og være i stand til at skride ind, hvis der er uhensigtsmæssige mønstre.

Skadevolder registrering

HortiAdvice har fået en applikation som kan nedsætte skadevoldere for gartnere og frugt-og grøntsagsavlere, og samtidig også er med til at minimere mængden af sprøjtegift i miljøet. Brugerne kan indsende deres data, og kan modtage varslinger alt sammen igennem appen.

WeightLog

WeightLog laver automatisk og autonom vejning af mink. Vi har udviklet et system der anvendes som styringsværktøj i produktionen af mink, og som vil hjælpe med at sikre højere dyrevelfærd. Med WeightLog er minkavlerne nu i stand til, at kunne holde øje med deres minks vægt og automatisk styre fodring.

SortInfo 

SEGES har kunne tilbyde deres kunder alt det data omkring afgrøder, som de har haft brug for gennem 20 år. Men i 2019 fik Iterator IT til opgave at genopbygge websitet i nye teknologier, for at gøre den mere brugervenlig og nemmere at for udviklere at opdatere og undgå pludselige eksplosioner.

GreenPlan 

I samarbejde med Danmarks bedste specialister inden for rådgivning af gartneri, har Iterator IT givet teknisk rådgivning og udvikling af nuværende og fremtidige digitale værktøjer til gartneribranchen. Med en fast mand onsite 2 gange om ugen, er Iterator IT’s konsulent blevet en del af HortiAdvice teamet.

FarmLog Svin

FarmLog har til formål at gøre hverdagen nemmere for svineproducenter. Vi har udviklet en platform, hvor brugeren nu har mulighed for at administrere deres svinebesætning på en app og en webportal. Derfor kan deres arbejde nu blive udført hurtigere og mere effektivt.

FarrowTech

FarrowTech har udviklet et intelligent kamera der kan monteres bag ved søer, som automatisk holder øje med faringerne hele døgnet, og som sender alarmer direkte til mobiltelefonen ved for lange farings intervaller. Med FarrowCam får du et par ekstra øjne i farestalden.