Cases

Her kan du se nogle af de projekter vi har udviklet. Vi brænder for at digitalisere virksomheder og vores helt store passion er at udvikle IoT-projekter. Derfor ønsker vi også at vores kunder skal have den bedste rådgivning og de bedste IoT produkter, når vi er færdige. Vi er stolte af at være med til at udbrede IoT teknologien til Danmark. Bliv inspireret til hvordan I kan digitalisere jeres virksomhed ved at læse om vores IoT cases nedenfor. 

Internet of things case eksempel
IoT Cleaning sensor

IoT Cleaning 

Med en innovativ IoT-løsning er IoT Cleaning i gang med at disrupte rengøringsbranchen med sensorer, der gør dem i stand til lægge aktivitetsbaserede rengøringsplaner, der gør dem i stand til at rengøre præcist i det omfang der er nødvendigt, til store besparelser for slutkunden og miljøet.

Laptop med Internet of things website

Horsens Kommune

Dette er en af de spændende kommunale IoT cases vi har haft. Iterator IT har udviklet en skræddersyet platform, der giver Horsens Kommune de nødvendige værktøjer for at kunne sænke forbruget af el, vand og varme med hjælp fra blandt andet eksisterende forbrugsmålere og sensorer.

Bramidan IoT system på website, tablet, applikation

Bramidan

Bramidan ønskede at samle data og fra deres affaldskomprimatorer. Ved at opsamle live data fra deres enheder, har de skabt en bedre serviceafdeling og en mere effektiv brug af deres produkter. Deres maskiner kan nu selv bestille tømning og Bramidan har fået en større indsigt i deres individuelle produkter.

internet of things management system til Skiold Digital

Skiold Digital

Skiold Digital er et intelligent og innovativt IoT og management system. Først og fremmest giver landmanden mulighed for altid at kunne følge med i hans opgaver, overvåge hans maskiner og udstyr, og være i stand til at skride ind, hvis der er uhensigtsmæssige mønstre.

IoT applikation for HortiAdvice

Skadevolder registrering

HortiAdvice har fået en applikation som kan nedsætte skadevoldere for gartnere og frugt-og grøntsagsavlere, og samtidig også er med til at minimere mængden af sprøjtegift i miljøet. Brugerne kan indsende deres data, og kan modtage varslinger alt sammen igennem appen.

Weightlog Internet of things styringsværktøj

WeightLog

WeightLog laver automatisk og autonom vejning af mink. Vi har udviklet et system der anvendes som styringsværktøj i produktionen af mink, og som vil hjælpe med at sikre højere dyrevelfærd. Med WeightLog er minkavlerne nu i stand til, at kunne holde øje med deres minks vægt og automatisk styre fodring.

Laptop med SortInfos website

SortInfo 

SEGES har kunne tilbyde deres kunder alt det data omkring afgrøder, som de har haft brug for gennem 20 år. Men i 2019 fik Iterator IT til opgave at genopbygge websitet i nye teknologier, for at gøre den mere brugervenlig og nemmere for udviklere at opdatere og undgå pludselige eksplosioner.

GreenPlan IoT løsning

GreenPlan 

I samarbejde med Danmarks bedste specialister inden for rådgivning af gartneri, har Iterator IT givet teknisk rådgivning og udvikling af nuværende og fremtidige digitale værktøjer til gartneribranchen. Med en fast mand onsite 2 gange om ugen, er Iterator IT’s konsulent blevet en del af HortiAdvice teamet.

Farmlog applikation til styring af Internet of things platform

FarmLog Svin

FarmLog har til formål at gøre hverdagen nemmere for svineproducenter. Vi har udviklet en platform, hvor brugeren nu har mulighed for at administrere deres svinebesætning på en app og en webportal. Derfor kan deres arbejde nu blive udført hurtigere og mere effektivt.

FarrowTech kamera

FarrowTech

FarrowTech har udviklet et intelligent kamera der kan monteres bag ved søer, som automatisk holder øje med faringerne hele døgnet, og som sender alarmer direkte til mobiltelefonen ved for lange farings intervaller. Med FarrowCam får du et par ekstra øjne i farestalden.