IoT afklaring og rådgivning

Din tekniske sparringspartner for den bedste IoT-rådgivning med en dyb forståelse for din virksomhed. Vi tilpasser vores rådgivning efter din virksomheds unikke behov.

to mænd giver hånd raket flyver op af smartphone

IoT-rådgivning

Hos Iterator IT er vi stolte af vores håndværk – så stolte at vi hellere end gerne vil dele ud af vores viden omkring IoT.

Vi er et udviklingshus fuld af specialister og vores team af udviklere sidder dagligt med teknologi der udfordrer den verden vi lever i. Vi har derfor en stor værktøjskasse fyldt med viden og metoder, som vi altid finder frem når vi skal hjælpe virksomheder med IoT-rådgivning.

Uanset hvor i processen i er, kan vores IoT-rådgivere hjælpe med at se på jeres behov og jeres mål. Det kan være alt fra hvordan man udvikler en app til sin produktion, til hvordan man tjener penge på sine IoT produkter. Sammen med jer stiller vi skarpt på hvor I er på vej hen, og hvordan jeres IoT-eventyr kan udvikle sig. Bliv blandt andet klogere på hvordan du lægger en skarp forretningsplan ved at læse vores e-bog om netop dette. Find den her

Hvordan forløber opstartrådgivning?

Vi giver virksomheder opstartsrådgivning til deres IoT-projekt, for at de kan komme godt i gang med deres IoT-projekter. Det er vigtigt for os, at der bliver lavet en fuld gennemgang af forretningen og systemer, så alt hænger sammen og alle er på lige fod når udviklingen går igang.

Ofte starter et opstartsforløb med en workshop. En workshop kan vare alt fra en halv dag, til en hel. Eller i særtilfælde over et par dage, alt efter projektets størrelse. Til en workshop stiller vi op med digitale specialister, som både har en forståelse for forretning og det tekniske, så vi kan binde de to ting sammen, og få det til at passe med jeres virksomhed.

Vi følger altid den samme tragtmodel, for at forstå den virksomhed vi arbejder med, helt ind til benet.

1: Introduktion

  • I helikopter-view giver I os en introduktion til jeres virksomhed, og vi giver jer en introduktion til Iterator IT, så I også kender os og vores arbejdsmetoder. 

2: Forretningen

  • Her danner vi os en grundig forståelse for jeres forretning, så vi har de bedste forudsætninger for at rådgive og sparre med jer.  Her kigger vi bl.a. På jeres kunder, jeres konkurrenter, de produkter eller services I tilbyder, jeres produktion – hvis I har en og generelt jeres daglige arbejdsgang. 

3: Idéfasen

  • I denne fase går vi alle idéer til projektet igennem. På denne måde kan vi bedre afstemme forventninger og arbejdsforløb. Når I har afgivet jeres idéer, kommer vi også med vores forslag til hvordan vi bedst kommer I mål med projektet, så alle krav og forventninger bliver bedst mødt. 

4: Case

  • Til sidst har vi fået snævret det så meget ind at vi kan stille en konkret use case til jeres projekt.

illustration af et projektforløb med Iterator IT

Prototype

Et projekt starter altid med en prototype. Det er oftest ikke en “brug og smid væk”-prototype, som mange store virksomheder får lavet. Det er derimod et produkt der er blevet skåret helt til, for at se om vi kan måle det rigtige, styre en maskine eller få den rigtige connectivity (adgang til nettet) på enheden. Prototypen skal virke som et fundament, som vi bygger videre på, og derfor er det også vigtigt at vi fra start har den endelige vision med i tankerne.

En af vores helt store styrker er evnen til at finde den gyldne mellemvej mellem “Minimum Viable Product” – som er et produkt, der kun har det minimale antal features, der er behov for, for at det er brugervenligt, og at bygge et fundament der skalere til fremtiden. Ved at bygge en prototype der kan bygges videre på til fremtiden sikre man at:

  • Projektet er delt ned i små dele der er nemme at overskue
  • Vi hele tiden får ny læring og input indarbejdet i projektet
  • Vi ser hele tiden resultater af det arbejde der bliver leveret

Vi har 7 års erfaring indenfor den unge branche, og vi har derfor også set og været en del af mange af de systemer og løsninger vi ser på markedet i dag. Det gør at vi har masser af erfaring i bagagen, og god belæg for de løsninger vi kommer frem til. Vi holder os altid up-to-date med de nyeste teknologier, trends og tendenser indenfor branchen, som sammen med vores erfaring gør, at vi er gode til at se potentiale og de forskellige retninger man kan gå.

Det betyder at vores IoT-rådgivere er godt klædt på til at hjælpe dig med en afklaring af dit potentielle IoT-projekt, uanset om det drejer sig om digitalisering af produktionen, implementering af en IoT-platform i din serviceafdeling eller optimering af indtjeningen og brugen af ​​din data inden for IoT. Du kan læse om IoT’s anvendelsesmuligheder og hvordan teknologien helt præcist kan skabe værdi for dig og din virksomhed her.

Hvordan skaber det værdi for jer

For virksomheden som ikke har nogen on-site tekniske kompetencer, kan det være altafgørende, at man får rådgivning om et projekt inden opstart. Det giver både en bedre viden om projektet, processen og det tekniske. Samtidig med virksomheden også lærer os, som udviklingshus, bedre at kende. 

Vi tror også på, at et samarbejde fungere bedst, når begge parter kender hinanden godt. Derfor mener vi også at et opstartsforløb, giver stor værdi i forhold til forholdet mellem os og jer som virksomhed. Vi kommer nemlig herigennem til at forstå jeres virksomhed endnu bedre, og får derfor også nemmere ved at hjælpe jer med at navigere i løbet af udviklingsprocessen. 

I kommer derfor til at få en større viden om jeres nye løsning eller produkt, det tekniske og os som samarbejdspartner.

symbol for værdi

IoT-projekt opstartsrådgivning

Her er et eksempel på nogle af vores IoT-projekt opstartsrådgivning. Vi har været med fra begyndelsen af Bramidans nye IoT-projekter. Fra start har vi kunne rådgive Bramidan, så de har taget beslutninger baseret på nye muligheder indenfor teknologierne. 

Case: BRA-IN

Bramidans BRA-IN system samler data op om alle Bramidans maskiner. Det hjælper både Bramidans kunder med at tage bedre og mere miljørigtige beslutninger om deres maskiner.

Bramidan case BRA-IN på webapplikation