Om os

Specialister i IoT, Industry 4.0, SmartHome og SmartCity – vi er med til at skabe fremtiden.

Iterator IT er et IoT-udviklinghus med adresse lige i hjertet af Aarhus C. Vi har igennem 5 år udviklet data opsamlingssystemer for danske virksomheder og rekrutteret dygtige software konsulenter ud til virksomheder.

Vores  værdier

Integritet

Et mål på kontoret er altid at give vores kunder den absolut bedste service og kvalitet. Vi er en loyal samarbejds-partner, og det viser vi igennem hele forløbet med vores kunder. Vi tror på det er derfor vi har formået at opbygge langvarige relationer med vores kunder.  Som også kan ses i vores cases.

Gennemsigtighed

Vi ønsker altid at bevare tilliden blandt vores medarbejdere, og opbygge gode relationer med samarbejdspartnere og kunder. Derfor er gennemsigtighed en vigtig del af vores hverdag. Alle medarbejdere skal vide hvad der foregår i virksomheden og vores kunder skal altid vide hvordan udviklingen af deres produkt går.

Sammenhold

Hos Iterator IT er vi på samme hold, vi løfter i flok og bakker hinanden op, og alle tager del i at opretholde et sjovt og motiverende miljø på kontoret. Det er en af grundende til vi kan levere på det høje niveau vi gør. Det er også en værdi vi altid ønsker at tage med i vores samarbejde med vores kunder, for deres mål er nemlig også vores mål.

Iterator IT

Som et af Danmarks førende IoT-udviklingshuse, arbejder vi målrettet hver dag for at gøre vores kunder førende indenfor deres branche, vha. digitale IoT-løsninger.

Vores største styrke er vores medarbejdere, som ikke blot er ekstremt dygtige til udviklingen af komplekse IoT-systemer, men også altid går det ekstra skridt for at gøre vores kunder glade.

Vi hjælper vores kunder med at udarbejde og udvikle alt fra software og cloud arkitektur, til platforme eller applikationer. Derfor er det heller ikke en hyldevare, I får når vi udvikler jeres projekt, men et skræddersyet produkt, som passer lige præcis til jeres virksomhed.

Vi er et passioneret team, som lægger stor vægt på gennemsigtighed og grundighed så vores kunder kan se, at vi aktivt sætter os ind i deres forretning for at kunne udvikle det bedste produkt, og så de altid føler sig inkluderet i hele processen, fra design til udvikling og til den endelige implementering.

Med vores gode sans for forretningsforståelse og nørdet tilgang til udviklingsprocessen, har vi som et af de få danske IoT-udviklingshuse, bygget store succesfulde IoT og Industri 4.0 systemer, som bliver brugt rundt omkring i verdenen i dag. 

Det er vi stolte af.

Jobopslag 

Vi har lige nu ingen konkrete jobopslag, men vi er altid interesserede i at høre fra dygtige udviklere. Så du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller skrive til casper@iterator-it.dk for at høre mere.

Teamet

Casper Hougaard

Casper Hougaard

CEO & Partner

+45 31 39 05 69
casper@iterator-it.dk
Christian Svejstrup

Christian Svejstrup

CTO & Partner

+45 61 69 21 47
christian@iterator-it.dk
Nikolaj Gustafsson

Nikolaj Gustafsson

Solution Architect & Partner

+45 30 13 98 33
nikolaj@iterator-it.dk
Emil Skjold Andersen

Emil Skjold Andersen

Kommerciel chef

+45 40 82 00 95
esa@iterator-it.dk
Emma Kirketerp Jensen

Emma Kirketerp Jensen

Administration

ekj@iterator-it.dk
Maria Severinsen

Maria Severinsen

Projektleder

+45 61 18 62 30
mse@iterator-it.dk
Søren Kruse Holm

Søren Kruse Holm

Tech Lead

skh@iterator-it.dk
Mads Svejstrup

Mads Svejstrup

Machine Learning specialist

msv@iterator-it.dk
Jeppe G. Christensen

Jeppe G. Christensen

UI/UX Designer

jgc@iterator-it.dk
Aram Al-Sabti

Aram Al-Sabti

Tech Lead

afa@iterator-it.dk
Anders Møller Hansen

Anders Møller Hansen

Softwareudvikler

amh@iterator-it.dk
Thomas Carstensen

Thomas Carstensen

Softwareudvikler

tca@iterator-it.dk
Magnus Nygaard

Magnus Nygaard

Softwareudvikler

mnl@iterator-it.dk
Chris Johansen

Chris Johansen

Tech Lead

cdj@iterator-it.dk
August Andersen

August Andersen

Softwareudvikler praktikant

aha@iterator-it.dk