Om Os

Specialister indenfor IoT, Industry 4.0, SmartHome og SmartCity – vi er med til at skabe fremtiden

Iterator IT er et IoT-udviklinghus med adresse lige i hjertet af Aarhus C. Vi har igennem 6 år udviklet dataopsamlingssystemer for danske virksomheder og rekrutteret dygtige softwarekonsulenter ud til virksomheder.

Lokations logo

Integritet

Et mål på kontoret er altid at give vores kunder den absolut bedste service og kvalitet. Vi er en loyal samarbejdspartner, og det viser vi igennem hele forløbet med vores kunder. Vi tror på det er derfor vi har formået at opbygge langvarige relationer med vores kunder.  Som også kan ses i vores cases.

Telefon ikon

Gennemsigtighed

Vi ønsker altid at bevare tilliden blandt vores medarbejdere, og opbygge gode relationer med samarbejdspartnere og kunder. Derfor er gennemsigtighed en vigtig del af vores hverdag. Alle medarbejdere skal vide hvad der foregår i virksomheden og vores kunder skal altid vide hvordan udviklingen af deres produkt går.

mail ikon

Sammenhold

Hos Iterator IT er vi på samme hold, vi løfter i flok og bakker hinanden op, og alle tager del i at opretholde et sjovt og motiverende miljø på kontoret. Det er en af grundende til vi kan levere på det høje niveau vi gør. Det er også en værdi vi altid ønsker at tage med i vores samarbejde med vores kunder, for deres mål er nemlig også vores mål.

Iterator IT

Iterator IT hjælper industrielle virksomheder og andre typer af organisationer med at digitalisere forretning gennem IoT. Vi er sat i verden for at udnytte de muligheder for forretning, vækst, bæredygtighed og effektivisering, som intelligent digitalisering via IoT giver.

IoT (Internet of Things) er baseret på tanken om, at internettet er superlimen, der binder alting sammen i dag: Mennesker, maskiner, produkter og digitale services. Dét er den ide, der driver os hver dag i Iterator IT. Og det er her, vi finder nye ideer og skaber ny værdi for vores kunder.

IoT er ikke så meget en teknologi, som det er en tankegang. Hvis man kan se ideen i at forbinde et fysisk produkt til internettet, er der et hav af muligheder. Vores opgave er at hjælpe vores kunder med at se de muligheder og at få ideerne, og så at få de muligheder og ideer gjort til skalerbar forretning ude i virkeligheden.

For at vi kan skabe værdi for en virksomhed gennem IoT kræver det naturligvis, at vi er helt opdateret på alt det nye, der sker inden for hardware, cloud og visualisering. Og dét er vi. Men frem for alt er vi helt med forrest, når det gælder om at identificere forretningsmuligheder med IoT – og at realisere de muligheder i samarbejde med kunder og partnere. Det har vi gjort masser af gange, og vores løsninger er i drift derude, skaber vækst, driver bæredygtighed og baner vejen for nye måder at skabe værdi.

Vi er en 100 % dansk virksomhed og sætter en ære i at være tæt på vores kunder og på deres virkelighed, uanset branche, med fælles ejerskab for projekterne, entusiasme og en urokkelig tro på fremtiden.

Teamet

Mød Iterator IT organisationen

Teammedlemmer

Casper Hougaard

Casper Hougaard

CEO & Partner

+45 31 39 05 69
casper@iterator-it.dk
Christian Svejstrup

Christian Svejstrup

CTO & Partner

+45 61 69 21 47
christian@iterator-it.dk
Nikolaj Gustafsson

Nikolaj Gustafsson

Solution Architect & Partner

+45 30 13 98 33
nikolaj@iterator-it.dk
Phillip Müggler

Phillip Müggler

Project Sales Executive

+45 30 14 07 79
pm@iterator-it.dk
Maria Severinsen

Maria Severinsen

Projektleder (på barsel)

+45 61 18 62 30
mse@iterator-it.dk
Nicolas Moesby Warrer

Nicolas Moesby Warrer

Projektleder og softwareudvikler

+45 42 95 55 76
nmw@iterator-it.dk
Søren Kruse Holm

Søren Kruse Holm

Project Lead

skh@iterator-it.dk
Chris Johansen

Chris Johansen

Project Lead

cdj@iterator-it.dk
Thomas Carstensen

Thomas Carstensen

Softwareudvikler

tca@iterator-it.dk
Anders Møller Hansen

Anders Møller Hansen

Softwareudvikler

amh@iterator-it.dk
Magnus Nygaard

Magnus Nygaard

Softwareudvikler

mnl@iterator-it.dk
August Andersen

August Andersen

Softwareudvikler

aha@iterator-it.dk
Frederik Vestergaard

Frederik Vestergaard

Softwareudvikler

fcv@iterator-it.dk
Mads Apollo Lauridsen

Mads Apollo Lauridsen

Softwareudvikler

Nicolai Lauest

Nicolai Lauest

Softwareudvikler

nla@iterator-it.dk
Emma Kirketerp Jensen

Emma Kirketerp Jensen

Administration

ekj@iterator-it.dk
Jacob Kaae Hermann

Jacob Kaae Hermann

Praktikant

jkh@iterator-it.dk