Industri 4.0/ IIoT

Industrien er i stor digital udvikling, og derfor er der også mange virksomheder som får lavet IoT systemer, for at digitalisere deres processer, produkter eller produktionen.

Nogle kender det som IoT, men i industrien bliver det kaldt Industri 4.0 eller IIOT, hvilket betyder Industrial Internet of Things. Indenfor industrien er det kendt som den 4. revolution. Industri 3.0 blev en sensation for, at fokusere på automatisering af maskiner og processer. Nu er Industri 4.0 kommet for at blive bindeleddet imellem den digitale verden og den fysiske produktion i virksomhederne. Dvs. at i forlængelse med, at samfundet er blevet mere digital er robotter, i de industrielle virksomheder også.

Det betyder derfor at virksomheders produktion kan blive digital, og virksomheder kan få brugbart data fra deres maskiner og robotter. Denne data kan internt blive analyseret og anvendt til optimering af processer, produkter eller produktion. Succesfuld implementering af Industri 4.0 er en af nøgleparametrene for produktionsvirksomheders nuværende og fremtidige konkurrence og innovationsevne.

Vi har været en del af industri 4.0/IIoT sensation, siden den begyndte for nogle år tilbage. Vi ved derfor også hvordan scalering af digitale projekter er nødvendige i industrien. Derudover ved vi lige præcis, hvad der skal til for at holde et projekt godt kørende.

 

Industri 4.0/IIoT case

Her er et eksempel på et af vores Industri 4.0 projekter

Bramidan