Webapplikation

Med en webapplikation kan man hente og overvåge store mængder data på en gang, hvilket gør det mere overskueligt for brugeren

webapplikation med iterator it stil

Webapplikation

En webapplikation er en interaktiv webside, som tilpasser sig slutbrugerens enhed automatisk. En fordel ved webapplikation er, at når opdateringer og ændringer bliver lavet til sitet, bliver de vist med det samme. En webapplikation bliver lavet i cloud, derfor er supportopgaver heller ikke en bekymring for den specifikke virksomhed.

Er du stadig i tvivl om hvad en webapp er? En web app loader sider med det samme og tilpasser sig automatisk alle former for devices. I forlængelse med IoT-projekter, er web app ofte en naturligt valg for vores kunder for, at kunne hente store mængder data præsentere data på en effektiv og overskuelig måde. Herved kan slutbrugeren logge på via sin smartphone eller på computeren og se det den data, som er kommet ind. Kunder vælger også ofte at forbinde en mobilapplikation og en webapplikation, for bedre service til slutbrugeren.

Cloud

Hos Iterator IT er vi eksperter i cloud-baserede webapplikationer, der ligeledes kan anvendes som mobilapplikation. En webapplikation kan give brugeren adgang til data, i et intuitivt visuelt dashboard der kan tilpasses jeres ønsker og behov. Dataen bliver sendt direkte fra en cloud-database, ned til jeres systemer, som så tilgås via browseren. Med en cloud løsning er der ingen risiko for at data går tabt lokalt, da det hele bliver gemt i webapplikationen og sendt op i clouden.

Webapplikations case

Her er et eksempel på et af vores webapplikations. Mange virksomheder vælger at få lavet en webapplikaton til at præsentere deres data, da den kan illustere advanceret statistikker, samt er det lettere at opdatere fra en computer fremfor en lille smartphone skærm. 

Skiold Digital

Intelligent IoT-system til automatisering og styring af svineproduktion. Et system som indebærer en platform som kan integrere både styresystemer og management systemer.

Skiold Digital IoT webapplikation vist på smartphone