On site konsulenter

Vores on site konsulenter kan udvikle jeres digitale projekter lige under jeres tag, så vi kommer helt tæt på jeres virksomhed.

Nogle virksomheder vil gerne have produktionen så tæt på udviklingen som muligt. Det forstår vi godt, og derfor tilbyder vi også on site IT-konsulenter til udviklingen af jeres digitale projekter.

Vores konsulenter kan være med til at rådgive og afdække de digitale forretningsområder i virksomheden. Derudover vil en on site konsulent også hurtigt blive en del af et eksisterende IT-team. Der vil derfor også blive brugt mindre tid på kommunikation frem og tilbage.

Har I ikke brug for en fultidskonsulent? Vi er fleksible og tilbyder også deltidsarbejde. Mange af vores kunder, som har brug for on site konsulentarbejde, har kun brug for en deltidskonsulent. Med en fast mand et par gange om ugen, er der stadig god mulighed for at sætte sig ind i virksomheden. Derved vil konsulenten også kunne give skræddersyet teknisk rådgivning og udvikling.

Vores IT-konsulenter har forskellige kompetencer, og I kan få softwarespecialister som både kan rådgive og specificere projekter for jer. Samt kan de udvikle IoT projekter, applikationer og andet softwareudvikling i forskellige programmeringssprog. Konsulenterne er specialister indenfor de nyeste teknologier, og forstår at bygge nye digitale projekter op fra bunden, derfor er I også i trygge hænder hos os.

Tag endelig fat i os, og fortæl os om jeres behov i forhold til on site konsulenter.

On site konsulent case 

Vi har bl.a. haft on site konsulenter hos LEGO, FarrowTech, Seges og HortiAdvice igennem tiden. Det kan være en fordel når vi skal rådgive og specificere projekter helt fra bunden, eller bare arbejde med et større IT-team.

HortiAdvice