Onsite konsulenter

Vores onsite konsulenter kan udvikle jeres digitale projekter lige under jeres tag, så vi kommer helt tæt på jeres virksomhed.

Konsulent der står ovenpå en smartphone

Hvorfor vælge onsite konsulenter frem for et udviklingshus?

Ofte står virksomheder overfor to dilemmaer som leder dem til at skulle hyre en konsulent ind. Det kan bl.a. være at man mangler kompetencer til at udføre en speciel opgave. Det kunne f.eks. være en IoT-opgave eller hvis en afdeling har meget travl i en periode, og derved ikke har brug for en ny ansat, men har behov for en ekstra hånd til at få løst opgaver i denne periode. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vores konsulenter kan hjælpe med begge scenarier. Vi har også erfaret at nogle virksomheder gerne vil have produktionen så tæt på udviklingen som muligt. Det forstår vi godt, derfor tilbyder vi også onsite IT-konsulenter til udviklingen af jeres digitale projekter.

En udvikler lige ved hånden

Med en onsite konsulent, er udvikleren tæt på jer, men samtidig er han i stand til at trække på baglandets tekniske viden. Hermed har man også dygtige erfarne folk lige ved hånden når problemerne opstår.

Udover at have hjælpen lige ved hånden, så vil en onsite konsulent også være en del af jeres virksomhed, og komme tættere på jer og jeres værdier. Dette kan gøre en stor forskel i udviklingsprocessen, da konsulenten er i stand til at sætte sig i jeres sted og forstå jeres case på tættere vis.

En udvikler der sidder ved computeren og koder
konsulent der fortæller hvilken vej man skal gå

Iterator IT står klar til at hjælpe dig

Vores IT-konsulenter har forskellige kompetencer, og I kan få softwarespecialister som både kan rådgive og specificere projekter for jer. Samt kan de udvikle IoT-projekter, applikationer og andet softwareudvikling i forskellige programmeringssprog. Konsulenterne er specialister indenfor de nyeste teknologier, og forstår at bygge nye digitale projekter op fra bunden, derfor er I også i trygge hænder hos os.

Tag endelig fat i os, og fortæl os om jeres behov i forhold til on site konsulenter.

Hvordan skaber det værdi for jer

Udover det selvfølgelig vil skabe stor værdi for jer i forhold til udviklingen af jeres IoT-produkter, så I får et skarpt produkt baseret på ny viden indenfor branchen. Så kan I også hele tiden få sparring omkring udviklingen, så I altid er up-to-date, og udviklingen forløber som planlagt. Konsulenten kan være med til at rådgive og afdække de digitale forretningsområder i virksomheden. Som sagt vil en onsite konsulent hurtigt blive en del af et eksisterende IT-team. Hvilket også gør at I skal bruge mindre tid på at kommunikere frem og tilbage.

Konsulenten kommer med ny viden, som I også kan drage fordel af til at supplere eller bygge jeres egne IT-kompetencer op. På den måde er I fremover mere rustet til eventuelle problemer, som opstår. Med vores onsite konsulenter er I sikre på at få en holdspiller med meget stærke tekniske kompetencer og som altid er på jeres hold.

Har I ikke brug for en fuldtidskonsulent? Vi er fleksible og tilbyder også deltidsarbejde. Mange af vores kunder, som har brug for onsite konsulentarbejde, har kun brug for en deltidskonsulent. Med en fast mand et par gange om ugen, er der stadig god mulighed for at sætte sig ind i virksomheden. Derved vil konsulenten også kunne give skræddersyet teknisk rådgivning og udvikling.

Diamant logo der symboliserer værdi

Onsite konsulent case 

Vi har bl.a. haft onsite konsulenter hos LEGO, FarrowTech, Seges og HortiAdvice igennem tiden. Det kan være en fordel når vi skal rådgive og specificere projekter helt fra bunden, eller bare arbejde med et større IT-team.

HortiAdvice – Skadevolder

Smartphone applikation til gartneribranchen til registering af skadevoldere i planter, frugt og grøntsager.

Hortiadvice case billede