Smartphone app

Præsenter jeres data på en overskuelig og fleksibel måde via en mobil applikation. En mobilapplikation er et effektivt redskab til de fleste, men især til de brugere der har brug for data, hvor en stationær computer ikke er det oplagte valg, som eksempelvis en bonde der bruger en stor del af sin tid hos sine dyr, eller til medarbejderen der altid er på farten.

Hvad er en smartphone app?

Vi render stort set alle sammen rundt med en smartphone i lommen. Her er vores mail, vores beskeder – måske snapchat, instagram og et par spil. Hos Iterator IT kan vi lave alle slags apps – men vi er faktisk specialiserede i datadrevne apps, der anvender alt den avancerede teknologi i en moderne smartphone som et arbejdsredskab i adskillige digitaliseringsprocesser.

Iterator IT udvikler avancerede apps til både iOS og Android. Vi laver også webapplikationer, og imens en smartphone app og en webapplikation virker hver for sig, så supplerer de også hinanden rigtig godt. En webapplikation er et godt værktøj til at vise store datamængder, på en computer. Imens en smartphone lettere kan tages med ud i produktionen, på sitet eller hvor der nu er brug for det, samtidig med at den fungerer offline.

Hvordan skaber det værdi for jer

Svinefarmere render i dag rundt på gården, og styrer deres udfordringer med Skiold Digital, butiksbestyreren kan kontrollere sin pappresser på BRA-IN app’en, og landmanden kan indberette hvor mange skadevoldende insekter, der sværmer på hans mark med Skadevolderregistrerings app’en. På den måde kan en smartphone app, være lige så meget et redskab til digitalisering som et redskab til underholdning.  Slutbrugeren får en lækker brugeroplevelse, og i får adgang til avancerede features som kamera, QR scannere og regnekraft uden at skulle udvikle specifik hardware. I får også givet sikre distributionskanaler gennem de forskellige app stores.

Hvordan foregår et appudviklingsforløb hos os?

Vores erfaring siger at en app skal være rimeligt velpoleret for at brugerne tager godt imod den. Derfor har vi vores egen designer og user experience specialist, der både hjælper med selve designet, men som også er ekspert i hvordan brugeren rent faktisk bruger apps. Vi starter altid et udviklingsprojekt med at skære app’en ind til benet, featuremæssigt, så I kan gå ud med en velpoleret og lækker Minimum Viable Product – hvilket betyder, en app der har lige præcis det antal features der er brug for, for at den effektivt kan bruges. Det foreslår vi at I så går ud og tester af på jeres brugere, for at få en indikation om projektet skal drejes i en anden retning, eller om vi kan udvikle videre på det nuværende produkt.

Det er vigtigt at gøre, så I ikke bruger penge og tid på at udvikle i en forkert retning. Vi lægger altid et solidt fundament med god kode og best practices, så det er muligt hurtigt at bygge nye features på jeres app. Det er vigtigt for os at give modspil når vi designer en ny app, så I får realiseret de lavest hængende frugter, og så vi kan hjælpe med at fortælle hvornår det vil være uforholdsmæssigt besværligt at udvikle noget på en bestemt måde.

Mobilapplikations case

Her er et eksempel på et af vores mobil applikations projekter. Mobilapplikationen er tit valgt i forbindelse med et større projekt, til illustraton af data.

HortiAdvice – Skadevolder

Smartphone applikation til gartneribranchen til registering af skadevoldere i planter, frugt og grøntsager.