Knowledge space

Vi har samlet nogle lærerige artikler, som b.la. handler om IoT og digitalisering. Vi tager emner op som vi ofte bliver efterspurgt, i forhold til de projekter vi arbejder med. Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller ønsker der er et emne vi skal skrive om.

End-to-end IoT samarbejde

Det er ikke altid en selvfølge, at det udviklingshus du arbejder med både laver hardware og software. Det er heller ikke en selvfølge, at det ene udviklingshus, har et godt samarbejde med det andet. Hvad sker der så?

Læs mere

4 råd til digitalisering i industrien

Vi giver her 4 råd til, hvad der er vigtigt når en industrivirksomhed skal i gang med digitaliseringsprocessen. 

Læs mere

Undgå at betale kassen

Når man starter et Industri 4.0 projekt, behøver det ikke koste flere millioner. Der er nogle overvejelser der er gode, at gøre sig inden man går igang.

Læs mere

Hvad er Industri 4.0?

Og hvordan skaber det værdi for industrivirksomheder? Det har vi sat fokus på i denne artikel. Industri 4.0 er nemlig i rivende udvikling, og vi ser i dag hvordan det skaber fremtidsmuligheder for flere og flere virksomheder.

Læs mere

Er I også igang med en grøn omstilling?

Hvad hvis jeres maskiner kunne forudse, og I på den måde ville kunne spare resourcer og tab, de steder der er kritisk for jer. Samtidig med jeres virksomhed bliver grønnere.

Læs mere

End-to-end IoT projekt

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge, derfor sørger vi også for at de altid er med i alt hvad der sker, selvom det er os der står for hele udviklingsprocessen.

Læs mere

Rekruttering

Vores rekrutteringproces gør det muligt for parterne at se hinanden rigtigt an inden ansættelsen, og dermed få det perfekte match.

Læs mere

Industri 4.0/ IIoT

Indenfor industrien kan det være store komplekse projekter, som skal udvikles og vi både rådgiver, håndtere og udvikler projekter indenfor industriens IoT løsninger.

Læs mere

Digital Design

Kundeoplevelsen er altafgørende når I skal differentiere jer fra jeres konkurrenter. Et digitalt design skal reflekterer dit brand.

Læs mere

IoT projekt opstartsrådgivning

Vi rådgiver om arkitektur, budget, tidsforløb og opbygning, så virksomheden får et slutprodukt som passer til deres behov og resourcer.

Læs mere

Mobilapplikation

Vi udvikler apps, der gør det nemt og lækkert for slutbrugeren, at håndtere den data der bliver præsenteret. Samt gøre det fleksibelt at have data med sig.

Læs mere

Webapplikation

En web app gør det effektivt og overskueligt for brugeren at få et overblik over dataet. Samtidig er der ikke noget fysisk software at updatere, og det er altid tilgængeligt fra enhver enhed.

Læs mere

On site konsulenter

Få produktionen tæt på udviklingen, med en digital specialist som kender jeres forretningsmodel. Eller få en ekstra mand til jeres IT-team.

Læs mere

Machine Learning

Via en intelligent computer er vi i stand til at lave forudsigelser i data, som f.eks. kan være med til at undgå nedetid i en maskine eller forudse sygdomme i en dyreflok.

Læs mere

Gode venner af Iterator IT 

Gode venner af Iterator IT