Vi udvikler det indviklede

Vi hjælper din virksomhed med at gøre op med outdatede og tidskrævende arbejdsgange.

Som kunde hos Iterator IT vil du opleve, at:

  • Dine udfordringer løses ved hjælp af en skræddersyet digital løsning
  • Du får en samarbejdspartner, der med afsæt i virksomhedens kerneværdier og kompetencer arbejder hands on med at løse dine udfordringer
  • Dit forretningsområde bliver også vores, da vi mener, at en grundig forståelse for kundens domæne er uundgåelig for at udvikle den rette løsning
  • Dine idéer og tanker bliver udfordret og udviklet af vores kompetente medarbejderstab fra start til slut i processen
  • Du får mere tid til det vigtige og sjove, når dine manuelle processer digitaliseres
  • Du får en løsning, der passer præcis til dit behov

Sådan arbejder vi

Iterator IT har været igennem flere opstartsforløb af helt nye end-to-end projekter og startups. Det er vigtigt for os at sætte os sammen med jer og snakke jeres projekt igennem. Det er sådan vi sammen finder ind til hvad der er kernen i projektet - jer med jeres domæneviden og os med vores teknisk indsigt.

Sammen finder vi frem til hvad der er kernefunktionaliteten i produktet og definerer det produkt der dækker jeres behov. Når vi har fundet frem til hvilke features der er de mest nødvendige, går vi i gang med at specificere opgaver yderligere, gøre de indledende tekniske tanker og udfærdiger et estimat. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge, inden projekter går i gang.

Vi går 100% op i gennemsigtighed igennem hele forløbet og sørger derfor altid for at fremlægge realistiske tilbud, løsningsforslag og tidsplaner, som I kan regne ind i jeres budget fra start.

Når estimatet er godkendt begynder den egentlige udviklingsproces. Vi sørger for at arbejde i mindre iterationer hvor vi ofte, gerne med 1-2 ugers mellemrum, har noget at vise frem til jer. Vi sørger for hele tiden at holde jer informeret om hvad der sker og inddrage jeres domæneviden løbende i processen. Det giver os muligheden for hele tiden at skrue på projektets retning, når vi bliver klogere hen ad vejen. Det har vi erfaring med, giver det bedste slutresultat!

Efter endt udvikling af første iteration hjælper vi gerne med, at få løsningen i produktion om det indebærer at vi leder løsningen eller overdrager det til jer eller en anden leverandør. Men det hele starter med den uforpligtende snak om jeres idé, produkt eller problem!


Vi har erfaring med
markedets stærkeste teknologier

Et godt samarbejde
starter med en ærlig dialog

Hos Iterator IT mener vi, at man godt kan være tjekket, selvom tonen er uformel.
Det skal være sjovt og inspirerende at nytænke morgendagens digitale muligheder.
Vi vil hellere være dem, du sender en kort besked om aftenen, end en helpdesk, du aldrig kan komme igennem til.

For vores succes afhænger altid af, at vores kunders projekter lykkes.

Hvad er IoT?

Vores helt store fokusområde hos Iterator IT er datahåndteringssystemer, også kaldet IoT løsninger.

IoT står for ’Internet of Things’, altså internet i ting, som dækker over elektroniske enheder, som kan indsamle og dele data via sensorer.
IoT er et frembrusende fænomen, som vi b.la. kender fra hjemmet i form af Fitbit ure, Google home, kaffemaskiner, termostater osv., som kan være forbundet til en smartphone app, hvorfra vi kan styre den digitale enhed. Ting som gør livet nemmere for os, samtidig med at det kan give os brugbart data, som ellers ville være umuligt at få fat i manuelt.

IoT løsninger er også mere og mere udbredt blandt virksomheder. ’Industri 4.0’ og ’Smart City’ er bare nogle af begreberne som dækker over IoT i professionelt sammenhæng. Virksomheder, organisationer og institutioner bruger indsamlingen af data, den grundige analyse af det, samt afrapporteringen til at skabe nye innovative processer og løsninger.

Sidder I med et hul I jeres forretningsudvikling? Kan data fra maskiner, dyr, mennesker eller andet, forbedre jeres virksomhed? Så er en IoT løsning måske det rigtige for jer!