Skiold Digital

Intelligent IoT system til automatisering og management af svineproduktion

Case

Skiold Digital's innovative IoT og Management system er udviklet til den moderne svinestald. Det er en intelligent dataplatform udviklet til landbrug, som samler management systemer og styresystemer i én platform. Hertil kommer den løbende data ind, som i sidste ende giver anledning til beslutningstagningen baseret på præcise analyser. SKIOLD’s IoT projekt gik ud på at skabe et personaliseret modulopbygget system, hvilket betyder at man selv kan opbygge det system som passer ind i den individuelles behov. F.eks. kan man tilføje moduler som:

  • Lagerstyring
  • Fodring
  • Medicinering
  • Indkøb
  • Opgavestyring
  • Forebyggende vedligeholdelse
  • Analyse moduler

Systemet gør at virksomhedens processer konstant kan optimeres, da den f.eks. giver besked når det er tid til at skifte maskindele, for at kunne opretholde og altid have konkurrencedygtige bedrifter i gang.

Med SKIOLD DIGITAL kan de automatiseret processer derfor med fordel hjælpe virksomheden til altid at kunne overvåge udstyret og maskinerne. De får at vide hvornår det er nødvendigt at skride ind for at optimere og reagere på uheldige mønstre ved maskinerne, inden det kan føre til produktionstop. Det er derfor meget essentielt data der bliver produceret ved systemet, som gør arbejdet mere effektivt for landmanden.

Teknologier

Hos Iterator IT har vi arbejdet med SKIOLD, for at udarbejde SKIOLD DIGITAL. Systemet gør brug af nogle af de mest moderne teknologier indenfor IoT og applikationsudvikling.

SKIOLD DIGITAL er en modulopbygget IoT løsning som kontinuerligt vil blive udviklet, i form at nye tilføjelser, for altid at holde den up-to-date. I vores opbygning af systemet har vi integreret SKIOLD’s eksisterende styresystemer og management systemer på tværs af divisionerne i virksomheden. Produktet i dag er derfor blevet til både data-entry, styresystem, management system, BI og analysesystem.

Ved hjælp af Microsoft Azure forbindes gårdens eksisterende systemer til Clouden hvilket tillader smart og automatisk styring og dataopsamling fra både udfordringsanlæg og møllerier. Det hele er hosted i SKIOLDs Azure Subscription vha.Azure IoTHub, Docker containers i Azure Container Services og Azure Active Directory B2B.

Til at understøtte IoT systemet er der lavet et omfattende “Pig Management” system til registrering af alle dyr og hændelser i besætningen. Systemet er udviklet vha. ASP.NET Core, React og React Native og findes både som en Native App på Android og iOS samt en portal som Single Page Application. I samarbejde med SKIOLD’s dygtige fagfolk har vi udarbejdet et koncept der understøtter svinefarmernes/brugernes arbejdsgange og samtidig gør det nemt og intuitivt at lave de lovpligtige registreringer. Webportalen indeholder skræddersyede rapporter og indsigt.

Læs mere om Skiold Digital her: skiold.dk

leftimgmidimgrightimg

Skal vi udvikle dit næste projekt?

Vi har specialiseret os i at producere software, der gør dataindsamling, vidensdeling og afrapportering let tilgængeligt for alle typer af virksomheder. Hver løsning er bygget fra bunden af vores erfarne hold af IT-ingeniører, og alle produkter er skræddersyet kundens konkrete behov.