Stenhug

Stærkt førstehåndsindtryk for kreativ virksomhed

Case

Vores case for Forenede Stenhuggerier A/S er lidt anderledes end de projekter vi normalt laver hos Iterator IT, da det indebar udviklingen af deres website. Forenede Stenhuggerier A/S er en moderne stenhugger virksomhed, som har en vision om ”at forene autenciteten samt kvaliteten, i [deres] klassiske håndværk med den nyeste teknologi.” De er nemlig en virksomhed med traditioner der går helt tilbage til 1700-tallet og som ønskede at dette skulle reflekteres i deres udtryk. Iterator IT’s opgave her, var at udvikle en hjemmeside som reflekterer dette udtryk.

I dette projekt blev udarbejdelsen bygger op, med en stærk kontakt mellem kunden, designeren og udvikleren, da det var vigtigt for os at alle deres tanker og idéer, blev integreret i den nye optimeret website. Henad vejen udformede det udtryk som reflekterede deres vision på allerbedste vis i deres website. Igennem hele processen var udvikleren og kunden i konstant dialog for at nå det bedste resultat.

Det er fedt at arbejde med kunder som har en stærk sans for designet og eget udtryk. Vi sørger derfor altid for, at dialogen bliver vedligeholdt gennem hele forløbet for at nå frem til lige præcis det de forestiller sig.

Teknologier

For at udvikle Forenede Stenhuggerier A/S’ website, blev Content Management System (CMS)-platformen Umbraco anvendt. Umbraco er en software platform, som er udviklet i programmeringssproget C# og er lavet på en Microsoft-platform. Derudover bruger Umbraco ASP.NET til at facilitere et layout som kan blive genbrugt.

Med Umbraco software gjorde det, det muligt for os at udvikle præcis den website som Forenede Stenhuggerier A/S ønskede, med funktioner og layout som reflekterede det udtryk og vision som de står for. Samt gjorde platformen det også nemt at overdrage det endelige produkt til Forenede Stenhuggerier A/S, så de fremover kunne arbejde effektivt på platformen selv.

Se Forenede Stenhuggerier A/S nye hjemmeside her: https://stenhug.dk/

Skal vi udvikle dit næste projekt?

Vi har specialiseret os i at producere software, der gør dataindsamling, vidensdeling og afrapportering let tilgængeligt for alle typer af virksomheder. Hver løsning er bygget fra bunden af vores erfarne hold af IT-ingeniører, og alle produkter er skræddersyet kundens konkrete behov.