Skiold Digital

Intelligent IoT system til automatisering og styring af svineproduktion. Et system som indebærer en platform som kan integerer både styresystemer og managment systemer.

Skiold digital er en brugervenlig platform som er udviklet til at gøre administration af gården lettere og mere effektiv på for landmænd. Platformen indebærer funktioner som løber på data, som bliver analyseret og præsenteret for brugeren direkte igennem cloud.

Opgaven / Udfordringen

Skiold ønskede at udvikle et system der ville gøre hverdagen nemmere og mere effektiv for landmænd og samtidig kunne være med til b.la. at nedsætte unødvendige hændelser, som vil hindre de daglige processer. 

Derudover havde Skiold også et ønske om at kunne tilbyde deres kunder endnu bedre produkter og service, som passer lige præcis til deres behov. Derfor ville data direkte fra deres kunders gårde kunne gøre en essentiel forskel.

Timer

Timer brugt i alt indtil nu

Skiold

Produktionsvirksomhed 

Værktøj og udstyr til landbrug 

Dansk virksomhed

500+ medarbejdere

Sådan løste vi det

Skiold har fået udviklet et innovativt IoT og management system, som aktivt kan bruges i moderne svinestalde. Det er en intelligent dataplatform udviklet til landbrug, som samler management systemer og styresystemer i én platform. Hertil kommer den løbende data ind, som i sidste ende giver anledning til beslutningstagningen baseret på præcise analyser. Skiold’s IoT projekt er baseret på et personaliseret modulopbygget system, hvilket betyder at man selv kan opbygge det system som passer ind i den individuelles behov. F.eks. kan man tilføje moduler som: 

 • Lagerstyring
 • Fodring
 • Medicinering
 • Indkøb
 • Opgavestyring
 • Forebyggende vedligeholdelse
 • Analyse moduler

Vores ansvar

 • UI og UX design
 • System arkitektur
 • Cloud arkitektur og hosting
 • IoT udvikling (Backend og Iot Edge)
 • Softwareudvikling (Web, App, Backend)

Teknologi

Skiold digital er en modulopbygget IoT løsning som kontinuerligt vil blive udviklet, i form at nye tilføjelser, for altid at holde den up-to-date. I opbygningen af systemet har vi integreret Skiold’s eksisterende styresystemer og management systemer på tværs af divisionerne i virksomheden. Produktet i dag er derfor blevet til både data-entry, styresystem, management system, BI og analysesystem.

Ved hjælp af Microsoft Azure forbindes gårdens eksisterende systemer til Cloud hvilket tillader smart og automatisk styring og dataopsamling fra både udfordringsanlæg og møllerier. Det hele er hosted i Skiold’s Azure Subscription vha.Azure IoTHub, Docker containers i Azure Container Services og Azure Active Directory B2B.

Til at understøtte IoT systemet er der lavet et omfattende “Pig Management” system til registrering af alle dyr og hændelser i besætningen. Systemet er udviklet vha. ASP.NET Core, React og React Native og findes både som en Native App på Android og iOS samt en portal som Single Page Application. I samarbejde med Skiolds dygtige fagfolk har vi udarbejdet et koncept der understøtter svinefarmernes/brugernes arbejdsgange og samtidig gør det nemt og intuitivt at lave de lovpligtige registreringer. Webportalen indeholder skræddersyede rapporter og indsigt.

Resultatet

Skiold er i dag i stand til at tilbyde deres kunder muligheden for, at styre og håndtere deres landbrug ud fra præcise analyser af data, der er samlet baseret på lige præcis det data de har brug for fra deres gård. Derudover, kan deres kunder nu styre b.la. foder direkte fra stalden, i stedet for fra en pc et andet sted på gården. 

Skiold digital har til formål at kunne personliggøre hvert system så meget som muligt til hver gård, så landmændene kun får lige præcis den information de har brug for, for at kunne optimere deres processer. Dertil kan de også overvåge dyr og maskiner, så de kan reagere på anderledes mønstre, inden det kan få konsekvenser. Derudover kan systemet give besked, når det er tid til at skifte maskindele. 

Den data der bliver opsamlet kan Skiold nu bruge til, at optimere deres egne produkter og deres kunder kan benchmarke mod andre Skiold kunder for, at vurdere om de kan optimere deres gårds processer.

Har I også brug for et udviklingshus der kan arbejde på jeres platform kontinuerligt? 

Iterator IT har flere kunder vi kontinuerligt udvikler nye funktioner til, samt optimerer og laver rettelser til, så de altid kan udbyde den bedste service for deres brugere og altid er konkurrencedygtige.