Rekruttering

Vores rekrutteringsprogram er populært både blandt virksomheder og kandidater. Vi har rekrutteret mange IT konsulenter, og skabt mange gode samarbejder igennem tiden, igennem vores rekrutteringsprogram. Vi har vores helt eget rekrutteringsforløb, for at sikre, at vi finder et sikkert match hver gang.

Der er hård kamp om de dygtige software specialister i Jylland, og for at rekruttere de rette profiler kan det være nødvendigt, at have adgang til et godt netværk af dygtige software udviklere. Ved Iterator IT har vi specialiseret os i at rekruttere software- og applikationsudviklere, såsom React udviklere, Angular udviklere, UI og UX designere, QA/ test managers, data scientists og scrum masters. Vores netværk rækker b.la. ud til de mest efterspurgte IT og software uddannelser i Århus, Aalborg og resten af Jylland.

Vi har opbygget et stort netværk af dygtige IT-ingeniører og dataloger, som vi dagligt arbejder med, med det formål at matche den enkelte udvikler med det perfekte job for dem. Hertil har vi stor succes med at rekruttere til virksomheder, som har brug for deres ekspertise.

Som virksomhed er det eneste krav vi stiller, at I fortæller os hvad I har brug for. Så sørger vi for, at headhunte de bedste kandidater, som passer til netop jeres behov indenfor teknologi stak, domæne og virksomhedskultur.

Vores kultur er en “succes-kultur”, vi arbejder med succesfulde udviklere og succesfulde virksomheder. Successen måler vi i vores evne til, at facilitere det rette match mellem virksomhed og IT specialist. Derfor investerer vi rigtig mange ressourcer i at forstå vores kunders virksomhed og deres kultur. Samt forstå udviklerens kompetencer, flair og interesser da det er herigennem, at vi kan skabe det succesfulde match.

Krav og forventningsmøde

Gennemgang af jeres virksomhed, arbejdsopgaverne og kulturen. Dernæst hvilke forventninger i har til jeres kommende kollega.

Søgning og netværk

På baggrund af forventningsafstemningen med virksomhed, finder vi de bedst  kvalificerede kandidater.

Screeningsprocessen

Det er IT-ingeniører som laver den grundige tekniske screening af specialistens tekniske kunnen og fremtidige tekniske potentiale

Konsulentaftale

 Kandidaten bliver ansat hos jer, som en ekstern konsulent fra Iterator IT, i 6 måneder. Begge parter kan der se hinanden an og finde ud af om det er et godt samarbejde

Ikon som viser 2 personer som holder ved et højt flag imellem dem. Illustrere sammenhold

Fastansættelse

Efter 6 måneders godt samarbejde overlader Iterator kontrakten til jer, og I kan indgå en fastansættelseskontrakt med kandidaten

Mød tidligere kollegaer der har været igennem rekrutteringsprocessen

Mads

Mads var en del af vores forløb i 2019. I foråret 2019 begyndte han som ekstern konsulent hos SEGES, som UI og UX designer. Efter 6 måneder blev han fastansat, og sidder nu som en fast del af SEGES digitale team.

Frederik

Frederik har igennem Iterator IT været ekstern konsulent hos Duka. Efter 6 måneder blev han  fastansat.  Frederik har fået et job som opfylder hans faglige ønsker og ambitioner. Samt har Duka fået en dygtig og særdeles kompetent backend udvikler til deres afdeling. 

Vores IT specialister

Vi har løbende mange kandidater igennem vores screeningsproces – derfor har vi også altid en række specialister, der allerede er blevet verificeret som dygtige indenfor deres felt, og klar til hurtig opstart.

Vi ved dog godt at det går hurtigt indenfor IT branchen, da mange virksomheder står overfor store IT projekter og mangler udviklere dertil. Derfor er vi også klar over at processen nogle gange skal speedes op. Heldigvis, gør vores størrelse at vi kan rykke hurtigt og vores netværk gør at vi effektivt kan komme i forbindelse med gode potentielle kandidater, selvom de ikke allerede er i vores database. Vi arbejder både med frontend, backend, database, app og mobil, cloud og webservere og desktop og embedded konsulenter.

Vi har en stor passion for det vi laver og vi gør derfor også alt for at de virksomheder vi samarbejder med føler at vi opfylder deres behov som rekrutteringsbureau. Vi har allerede rekrutteret mange udviklere til virksomheden i Århus, Ålborg og resten af Jylland.

 

Snak med Casper

Tag en uforpligtende snak med Casper Hougaard på +45 31 39 05 69 og hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at finde en IT specialist, der passer netop til jer og jeres projekter.

Du er også velkommen til at booke et møde eller sende os en besked.

Ved du hvad I søger? Såfremt du ved, hvad I leder efter, har du mulighed for at angive dette nedenfor

13 + 10 =

Er du udvikler?

Er du udvikler på udkig efter spændende muligheder inden for dit felt?
Ring til os eller send en ansøgning til: casper@iterator-it.dk

Eller tjek vores åbne stillinger her