Mester til Mester

Service til deling af arbejdskraft mellem håndværksmestre

Case:

Mester til Mester er en smartphone applikation som er udviklet og delvis eget af Iterator IT. Applikationen er udviklet som en hjælp til håndværkerbranchen, da arbejdet er vekslende indenfor de forskellige håndværkerfag. App’en bliver brugt af mere end 500 håndværker-virksomheder, til at anmode om arbejdskræft og til at tilbyde deres egen arbejdskræft. Samtidig bliver app’en også brugt af ejendomsadministratorer, boligforeninger og andre virksomheder med brug for håndværkere til at bede om hjælp til håndværker-projekter.

Mester til Mester gør det også muligt for en håndværksmester at byde ind på større opgaver han ellers ikke ville have alle kompetencerne til - f.eks. En tømrermester der skal bruge en elektriker eller en murer der skal bruge en VVS’er.

Målet med app’en er at danne et fællesskab og samlingspunkt hvor virksomheder kan hjælpe hinanden på tværs af håndværkerfag, samtidig med at man opbygger stærke relationer indenfor branchen. Samt være sikker på at man får et projekt lavet til konkurrencedygtige priser.

Teknologi:

Iterator IT har udviklet Mester til Mester smartphoneapplikationen i cross-platform frameworket Ionic og app’en kan i dag downloades på både Android fra Googles Play Store og på Iphone’s fra Apples App store.

Læs mere om Mester til Mester her: mestertilmester.dk

Skal vi udvikle dit næste projekt?

Vi har specialiseret os i at producere software, der gør dataindsamling, vidensdeling og afrapportering let tilgængeligt for alle typer af virksomheder. Hver løsning er bygget fra bunden af vores erfarne hold af IT-ingeniører, og alle produkter er skræddersyet kundens konkrete behov.