Scrum Master til SEGES 

Om jobbet

Som Scrum Master hos SEGES vil du blive Scrum Master for 1-2 teams. Det er dit primære ansvar at sikre, at dine teams arbejder efter et agilt mindset. På den måde er du med til at rykke både de personlige og faglige grænser i dine teams, så de kommer i mål med deres opgaver sammen.

Som udgangspunkt kommer du dog til at:
· være med til at implementere SAFe
· facilitere Scrum-ceremonier
· observere og effektivisere arbejdsprocesser og undgå flaskehalse i opgaverne
· stå for den daglige kommunikation.
· sparre med de andre 10 Scrum Mastere

SEGES har taget de agile værdier til sig. Derfor er det også et godt sted, hvor du for alvor kan få lov til at prøve dine ideer af.

Dine personlige egenskaber er vigtige

Du skal have en stor portion empati, samtidig med, at du ikke lader dig slå omkuld, når du møder udfordringer. Du er fagligt ambitiøs og nysgerrig og har mod på at prøve nye metoder i jagten på at gøre dig og dine teams endnu mere effektive.

Som Scrum Master vil du endvidere indgå i et team af andre Scrum Masters, hvor sparring, erfaringsudveksling og udvikling af organisationen i en agil kontekst er i fokus.

Om SEGES

SEGES er en moderne og dynamisk virksomhed med 650 videnmedarbejdere, der sørger for at den nyeste viden og teknologi er til rådighed for danske landmænd. SEGES er beliggende i den nye viden- og virksomhedspark Agro Food Park i Skejby ved Aarhus. Parken, der er en del af den danske fødevareklynge, har fokus på fødevare- og landbrugsinnovation og forventes at kunne tælle op imod 3000 vidensarbejdspladser i 2030.

Du vil blive en del af afdelingen SEGES Digital, der har til formål at varetage udviklingen af landbrugsfaglige løsninger til de danske landmænd. I SEGES Digital har vi indført SAFe og du vil også komme til at spille en rolle i den fortsatte optimering af vores brug af SAFe.
Omgangstonen er uformel og organisationen er flad,og der er fokus på udvikling af medarbejderne både fagligt og personligt.

Tænker du det her er noget for dig? Så kontakt endelig Thomas på: 

thomas@iterator-it.dk eller ring til ham på +45 60 65 65 28

Download jobopslaget her