Greenplan

Digital rådgivning og teknisk udvikling for nogle af verdens bedste i rådgivning indenfor gartneri.

Vores software konsulent Nikolaj, havde i foråret 2019 en fast plads hos HortiAdvice to gange om ugen. Her har han leveret digital rådgivning og insights samt været en del af udviklingen af HortiAdvices nye tekniske værktøjer. Samarbejdet mellem Nikolaj og HortiAdvice har resulteret i en teknisk veludført planlægningssoftware for gartnere. Softwaren er brugervenlig og gartnere har bl.a. mulighed for at få et overblik over produktions- og budgetplanlægning.

laptop der viser data

Opgaven / Udfordringen

Som nogle af de bedste i verdenen til rådgivning omkring gartneri, har HortiAdvice også det mest komplette og specialiseret planlægningsværktøj til gartnere rundt om i verdenen, GreenPlan. Da HortiAdvice ikke har et in-house udviklingsteam, havde de brug for nogle udefra til at kunne rådgive dem.

Timer

Timer brugt i alt indtil nu

HortiAdvice

Rådgivning indenfor gartneri

Danmarks bedste rådgivere

Leverer til nordiske gartnere

Dansk gartneri virksomhed

Vores ansvar

  • Rådgivning og afdækning af digitale forretningsområder
  • Scoping og specificering af projekt
  • Softwareudvikling (Web, App og backend)

 

Sådan løste vi det

For at kunne give den bedst mulige rådgivning og komme så tæt på virksomheden som muligt, havde Iterator IT en fast konsulent onsite to gange om ugen hos HortiAdvice. Det vil sige at vi kom helt tæt på HortiAdvice som virksomhed, og fik derfor en endnu bedre forståelse for deres forretningsmodel. På den måde kunne vi sætte os helt ind det produkt der skulle udvikles. Det var vigtigt for et godt samarbejde og on-going rådgivning. 

Vores konsulent Nikolaj, havde siden foråret 2019 været er en del af HortiAdvices hverdag. Det hjalp ham med at give den bedste digitale rådgivning, samtidig havde han også mulighed for at hjælpe med at specificere fremtidige udviklingsprojekter til gartneribranchen. Eksempelvis har han været med til planlægningen af HortiAdvices varslings app, der blandt andet er designet af Iterator IT’s UI/UX designer.

Resultatet

Med en onsite konsulent var HortiAdvice i stand til at få den sparring de havde brug for i forhold til deres tekniske værktøjer. Selvom de ikke har et in-house team, havde de med Iterator IT’s konsulent service, muligheden for at have produktionen så tæt på udviklingen som muligt og derved fik de også den bedste løsning. Vi er glade for vores tætte samarbejde med HortiAdvice, og tror på at vores fleksible service gør at vi har så mange loyale kunder.

Du kan læse mere om HortiAdvice og Greenplan her

datavisualisering på website

Har I også brug for digital rådgivning? 

Iterator IT hjælper mange virksomheder med at rådgive om nye tekniske værktøjer indenfor forskellige brancher.  Vi hjælper også virksomheder med at finde ud af hvad det næste skridt i udviklingsprocessen er for dem.