Greenplan

Digital rådgivning og teknisk udvikling for nogle af verdens bedste i rådgivning indenfor gartneri.

Vores software konsulent Nikolaj, har siden foråret 2019 haft fast plads hos HortiAdvice 2 gange om ugen. Her har han leveret digital rådgivning og insights og. Samt har han været en del af udviklingen af HortiAdvices nye tekniske værktøjer.

Opgaven / Udfordringen

Som nogle af de bedste i verdenen til rådgivning omkring gartneri, har HortiAdvice også det mest komplette og specialiseret planlægningsværktøj til gartnere rundt om i verdenen, GreenPlan. Da HortiAdvice ikke har et in-house udviklingsteam, havde de brug for nogle udefra til at kunne rådgive dem.

Timer

Timer brugt i alt indtil nu

HortiAdvice

Rådgivning indenfor gartneri

Danmarks bedste rådgivere

Leverer til nordiske gartnere

Dansk gartneri virksomhed

Vores ansvar

  • Rådgivning og afdækning af digitale forretningsområder
  • Scoping og specificering af projekt
  • Softwareudvikling (Web, App og backend)

 

Sådan løste vi det

For at kunne give den bedst mulige rådgivning og komme så tæt på virksomheden som muligt, har Iterator IT en fast konsulent on-site to gange om ugen hos HortiAdvice. Det vil sige at vi kommer helt tæt på HortiAdvice som virksomhed, og derfor får en endnu bedre forståelse for deres forretningsmodel. På den måde kan vi også sætte os helt ind det produkt der skal udvikle. Det er vigtigt for et godt samarbejde og on-going rådgivning. 

Vores konsulent Nikolaj, har siden foråret 2019 været er en del af HortiAdvices hverdag, det hjælper ham til at give den bedste digitale rådgivning, samtidig har han også mulighed for at hjælpe med at specificere fremtidige udviklingsprojekter til gartneribranchen. F.eks. Her er han med til planlægningen af HortiAdvices nye varslings app, som nu er under udvikling, og som bl.a. også vil være designet af Iterator IT’s grafiske designer.

Resultatet

Med en on-site konsulent er HortiAdvice i stand til at få den sparring de har brug for i forhold til deres tekniske værktøjer. Selvom de ikke har et in house team, har de med Iterator IT’s konsulent service mulighed for at have produktionen så tæt på udviklingen som muligt og derved får de også den bedste løsning. Vi glæder os til at teste HortiAdvices nye udviklingsprojekter, når de bliver udgivet. Vi er glade for vores tætte samarbejde med HortiAdvice, og tror på at vores fleksible service gør at vi har så mange loyale kunder.

Du kan læse mere om HortiAdvice og Greenplan HER

Har I også brug for digital rådgivning? 

Iterator IT hjælper mange virksomheder med at rådgive om nye tekniske værktøjer indenfor forskellige brancher.  Vi hjælper også virksomheder med at finde ud af hvad det næste skridt i udviklingsprocessen er for dem.