FARMlog svin

Intelligent digitalt værktøj til svineproducenter

Case

SKIOLD FARMlog projektet er udviklet for at gøre hverdagen nemmere for svineproducenter. Der er derfor også lagt meget vægt på samarbejdet mellem svineproducenterne og Iterator IT, så platformen er skræddersyet efter brugerens behov.

Med FARMlog kan svineproducenterne b.la. følge med i forskellige aspekter af medicinforbrug, som gør at de nu kan finde det præcise indsats og hermed nedsætte udgifter. Desuden kan dataen som platformen producere hjælpe med at planlægge af f.eks. salg af dyr. Derudover, ved registrering af døde dyr, bliver statistikker automatisk lavet, så man kan se om der er bestemme dyregrupper, stier eller andet der kan skabe de udfordringer der leder til dette. Disse statiskker kan være med til at optimere produktionen, som derved vil sænke dødeligheden blandt dyrene.

Svineproducenterne vil også være i stand til at holde overblik over foderforbruget, der bliver nemlig dagligt lavet automatiske statistikker som viser forbruget, hvilket kan optimere og justere foderblandinger.

FARMlog har også et integreret management system ”so management”, som gør det lettere at planlægge arbejde, da opgaver og tidsforbruget kan blive tracket. Det giver et bedre overblik for svineproducenterne i deres daglige arbejde.

Platformen gør at svineproducenter altid kan holde øje med afvigelser og forbedringsmuligheder meget simpelt. Det integreret managementsystem, gør at man kan holde journaler på hver so, såsom sundhedsjournal osv. Alle enheder gør at processor og produktion optimeres og forbedre det endelige outcome.

Teknologien

Iterator IT har været med fra starten af projektet i 2016 og har stået for udviklingen af hele løsningen, både web app, smartphone applikation, backend og hosting på Microsoft Azure. Undervejs har det givet stor indsigt i kundesegmentet samt deres ønsker og brugsmønstre.

FARMlog Svin er et smart værktøj udviklet til svineproducenter til administration af deres svinebesætning. Platformen gør det let at registrere og overvåge f.eks. medicinforbrug, slagtninger, helbredstilstand og foderforbrug på besætningen gennem henholdsvis en Smartphone Applikation og en SinglePage web application. For at gøre FARMlog til gårdejerens hovedværktøj integrerer FARMlog med de største slagterier i Danmark, således at brugeren automatisk kan integrere data fra disse kilder i sine statistikker.

FARMlog består af en smartphone applikation skrevet i Xamarin.Forms, der bruges til registrering ude i staldene, samt en single-page web applikation til administration af gården og overblik over f.eks. statistikker for gården.

Arbejdet i en svinestald giver en række udfordringer - som for eksempel at der ofte er meget dårlig eller slet ingen internetforbindelse. FARMlog Svin app’en er derfor udviklet til at fungere offline og automatisk synkronisere med resten af systemet når den igen får forbindelse - uden at det påvirker brugeren.
FARMlog Svin har skiftet ejer undervejs, men Iterator IT er fortsat leverandører på hele den tekniske side af løsningen.

Læs mere om FARMlog Svin: farmlogsvin.dk


Johan Sørensen

Johan Sørensen

"Som kunde hos Iterator IT har vi fået udviklet både hjemmeside, samt apps til både Android og IOS. Iterator IT arbejder meget professionelt og struktureret, samt leverer et godt stykke håndværk i høj kvalitet. Vores samarbejde med Iterator IT er igennem hele processen med udviklingen af FARMlog Svin foreløbet som planlagt og de er hurtige til at tage hånd om eventuelle problemstillinger. De er med til at sikre at vores kunder får en god brugeroplevelse af FARMlog Svin, så de ikke oplever problemer. Hos Iterator IT er en aftale, en aftale og hvis der kommer nogle udfordringer undervejs er de gode til at holde os informeret og hurtigt finde en løsning. Vi kan derfor hos FARMlog Svin med sikkerhed give vores anbefaling for, at vælge Iterator IT til en opgave med udvikling af sofware. Vi glæder os i hvert fald over det fremtidige samarbejde."

- Johan Sørensen | CEO
FARMlog svin

Skal vi udvikle dit næste projekt?

Vi har specialiseret os i at producere software, der gør dataindsamling, vidensdeling og afrapportering let tilgængeligt for alle typer af virksomheder. Hver løsning er bygget fra bunden af vores erfarne hold af IT-ingeniører, og alle produkter er skræddersyet kundens konkrete behov.