End-to-end samarbejde

Når man som virksomhed skal igang med et IoT-projekt, er det vigtigt for et succesfuldt projekt, at man har nogle samarbejdspartnere som man stoler på, og som formår at arbejde godt sammen.

Iterator IT har en række samarbejdspartnere og sammen dækker vi hele end-to-end IoT-løsningen. 

Tid: 1 min læsetid

Emne: IoT-løsning

Forfatter: Iterator IT

Download vores flyer om end-to-end IoT-løsninger. Denne flyer danner et overblik over hvordan et end-to-end IoT-projekt kan hænge sammen. Vi skræddersyer IoT-løsninger så de passer lige præcis til jeres behov, budget og virksomhed.

Iterator IT

Iterator IT er et af Danmarks førende IoT udviklingshuse, vi har især specialiseret os indenfor Industri 4.0. Vi kender derfor også til de komplekse forretningsmodeller der findes i Industrien. Vi har igennem flere år hjulpet industrivirksomheder med at, udvikle deres Industri 4.0 projekt. Her har vi ikke blot taget over, når softwaren skulle udvikles, men vi har hjulpet virksomheder fra bunden med at, kigge på de forskellige elementer af virksomheden, indtil vi har fundet en konkret use case, der har kunne skabe værdi for virksomheden. I nogle tilfælde har vi også været den primære drivkraft, som har styret projektet i mål sammen med en projektleder i virksomheden.

Vi bygger softwaren til projektet, dvs. cloudløsningen og det visuelle til platforme eller applikationer. Men vi har dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som igennem mange har udviklet hardware. Derfor er vi også i stand til at tilbyde end-to-end IoT løsninger.

Er I i tvivl om hvad industri 4.0 kan gøre for jer, så er I meget velkommen til at kontakte os enten via vores kontaktformular her eller ring til Casper på +45 31 39 05 69

Gråt Iterator IT logo uden tekst

Vil du kontaktes af os?

Hvornår vil du helst kontaktes?

15 + 11 =