End-to-end IoT projekt

Vi sørger for alt fra sensorer til dataindsamling til skyen og applikationer til præsentation af data

Eksperter siger at i 2020, vil der være 20 milliarder nye IoT enheder, og listen vil kun vokse. De fremtidige værktøjer, giver nemlig virksomheder unikke muligheder for, at engagere deres kunder. Samt vil de kunne kommunikere med deres produkter, eller optimere virksomhedens processer, på helt nye måder igennem teknologien.

For mange virksomheder kan det være overvældende, eller bare ikke muligt, at styre et IoT projekt selv. Derfor kan det være nødvendigt at have et eksternt udviklingshus som har overblikket over projektet.

Vi har arbejdet med mange store IoT projekter og kommer altid med en stærk teknisk viden. Men vi har også et stort fokus på at forstå kundens forretning og processer indgående, hvilket i høj grad letter udviklingsprocessen for både virksomheden, og os som udviklingshus. Det er generelt vigtigt for os, at folk med en ikke-teknisk baggrund altid kan følge med i processen.Vi har altid en ærlig dialog om tidsrammen, deadlines og forløb af projektet.

Med Iterator IT vil du opleve at være helt tæt på udviklere der forstår dig og din virksomhed, og agerer proaktivt ift., at nå frem til den bedst mulige løsning for jer. Det er hurtigt og nemt at komme i gang med at realisere dit projekt med Iterator IT som partner.

I stedet for lange beskrivelser og kontrakter bruges tiden i stedet på, at forstå hvad det er du og din virksomhed vil opnå. En letforståelig og konkret beskrivelse af løsning præsenteres for dig, og så kan udviklingen gå i gang. Under udviklingen af projektet holder vi løbende møder med den virksomheden, så de er opdateret på processen i det omfang de ønsker det. Det kan både være ugentlige online møder, månedlige møder eller efter aftale. Den tætte dialog muliggør også, at man kan justere løsningen ind undervejs i processen.

End-to-end IoT case

Her er et eksempel på et af vores end-to-end IoT projekter. Her har vi stået for hele setuppet og har i samarbejde med en ansvarlig fra virksomheden, fået projektet op og stå. 

WeightLog