FARMlog Svin

FARMlog Svin er et værktøj, som svineproducenter kan bruge til at registrere medicinforbrug, behandlinger og generelt holde overblikket over deres svinefarm.

Til FARMlog Svin har Iterator IT udviklet en smartphone applikation til iOS og Android samt en Web-applikation. I svineproduktionen bruges smartphone applikationen til registrering af f.eks. medicinforbrug, behandlinger og slagtninger. Web-applikationen bruges til administration og statistik, så administratoren af en produktion let kan følge udviklingen.

Iterator IT arbejder i tæt dialog med Margit Skovbjerg, iværksætteren bag FARMlog Svin, og FARMlog Svin teamet for at udvikle et produkt, der kan bruges af alle svineproducenter. Ved at opnå den nødvendige forståelse for hvordan slutbrugeren vil bruge systemet, har vi udviklet et succesfult produkt.

Læs mere her: http://farmlogsvin.dk/

OptiPeople - OptiCloud

OptiPeoples mission er at optimere produktionen i fabrikshaller. Iterator IT har gennem udviklingen af den specialudviklede full stack IoT løsning, OptiCloud, optimeret den måde kunden monitorerer, indsamler og analyserer deres data. Vi har leveret alt lige fra hardwaren, der opsamler data til portaler, til konfiguration og statistikker, ligesom vi har leveret UX testing, grafiker, hardware, IoT og apps.

Gennem et tæt samarbejde med kunden har vi opnået det bedst mulige slutresultat til stor tilfredshed for begge parter.

Læs mere her: http://optipeople.dk/

Totalbanken

Iterator IT har længe været fast udvikler på Totalbankens Wordpress side for billån samt med stor succes styret deres Adwords kampagner og derved øget trafikken til siden.

For at optimere Totalbankens trafik og brugervenlighed yderligere har Iterator IT fået til opgave at udvikle et nyt site, der skal tiltrække og fastholde brugerne. Dette sker igennem en opgradering af SEO, brugervenlighed, design og Analytics således, at data om brugeres adfærd bedre kan udnyttes. Til opgaven har vi stillet et stærkt team, der inkluderer vores UX’er, grafiker og udviklere. Opgaven ventes løst i første halvår af 2017, hvor efter vi fortsætter med at drive siden for Totalbanken.

Læs mere her: http://billaan.totalbanken.dk

WEIGHTlog - minkvægt

WEIGHTlog er et produkt, der skal sikre højere dyrevelfærd i minkproduktion gennem daglig logning af dyrenes vægt og en mindskning stress ved at flytte dyrerene når de skal vejes.

Produktet består af et legerør, der hænges op i minkens bur. Når minken kravler op i røret, bliver minken vejet og data bliver sendt op i Microsofts IoT Hub til processering.

Iterator IT har leveret systemet, der konstant opsamler data fra vægtene. En gang i døgnet laves der en beregning, der med vores algoritme kan adskille vægten af de to mink i buret fra hinanden. Dermed findes den mest sandsynlige vægt ud fra de ca. 100.000 daglige vejninger.

Disse data bliver præsenteret for brugeren i en moderne web app bygget med AngularJS og ASP.NET, hvor kunden kan holde øje med udviklingen af hver enkelt minks vægt samt se forskellige statistikker.

Læs mere her: https://www.hedensted-gruppen.dk/weightlog

Udtalelser fra vores kunder