GØR KARRIERE I ITERATOR IT

Vi søger altid nye talenter, så hvis du har lyst til at arbejde i virksomhed i vækst, så er det nu du skal slå til!

Vi er en virksomhed med unge, engagerede eksperter. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er udgangspunktet for geniale ideer. Vores medarbejdere har hver især et stort ansvar samt medindflydelse, og input og ideer er værdsat. Vi har både rutinerede kræfter og praktikanter ansat, så der opstår en dynamisk sammensætning af erfaringer og nye input i en hverdag med mange forskellige og varierede opgaver.

Vi bor i hjertet af Aarhus, og på vores kontor er omgangstonen uformel med højt til loftet (bogstaveligt talt), samtidig med at vi holder et højt professionel niveau.

Hvad vi forventer af dig

Det vigtigste for os er, at du har drive og gåpåmod - at du er klar til at kaste dig ud i noget nyt. Det er ikke så vigtigt hvilke specifikke teknologier du har arbejdet med, så længe du er klar på nye udfordringer.

Vi er vilde med praktikanter

Som praktikant hos os er du 100% sikker på at lære en masse nyt og udvikle dine kompetencer. Du får en masse forskellige opgaver og du vil få et stort ansvar. Vores praktikanter indgår som ligeværdige medlemmer i teamet.

Vi søger som udgangspunkt praktikanter til forårs- og efterårssemesteret, så send os en anssøgning i god tid, hvis du vil foran i køen.

Herunder kan du se vores ledige stillinger, ligesom du også altid er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til casper@iterator-it.dk.

Ledige stillinger

Softwareudvikler

Vil du være en del af en startup med et stærkt fundament og fuld fart frem? Vil du arbejde med helt nye produkter hvor du får stor indfl ydelse på projektet? Så skal du søge denne stilling! Vi sidder 8 på kontoret i Vestergade i Århus, lige ved Magasin!

Læs mere