Hvem er vi?

Hos Iterator IT specialiserer vi os i at lave software i høj kvalitet i de nyeste teknologier og i tæt samarbejde med vores kunder. Vi er dybt engagerede i at finde den bedste skræddersyede løsning, der opfylder kundens behov. Vi er med fra idéfasen til den færdige implementering og drift af produktet. Forskellige projekter kræver forskellige løsninger og ikke to projekter er ens. Derfor udvikler og leverer vi alle løsninger i tæt dialog med vores kunder.

Vi laver software i alle afskygninger, men vi er særligt stærke i single-page web apps, smartphone apps og IoT (Internet of Things).

Etableret eller start-up, vi tager imod alle udfordringer

Ens for både start-ups og etablerede virksomheder er at nye produkter og ideer lever under usikre rammer og krav, der hele tiden ændrer sig. Hos Iterator IT står vi klar til at hjælpe uanset om I er en etableret virksomhed med vækstdrømme eller en start-up, der har en innovativ idé.

Vi har stor erfaring med iværksættere og start-ups og vi vil gerne hjælpe med at føre innovative ideer ud i livet. Samtidig er vi hos Iterator IT også grundlæggerne af vores egen start-up, nemlig mødeværktøjet Occuro, så vi kender til iværksætternes udfordringer.

Et stærkt team til dine ideer

Iterator IT blev grundlagt i 2016 af Casper Hougaard, Christian Svejstrup og Nikolaj Gustafsson. Vi har sammensat et stærkt team af ingeniører og andre IT-eksperter, der alle har stor viden inden for deres felt samt erfaring med at udføre både store og små projekter.

Vi brænder for dit projekt og sammen med dig opfylder vi din drøm. Hos os bliver der lyttet til dine ideer, meninger og ønsker. God dialog er for os nøglen til et fantastisk produkt.

Vores vision og mission


Vores mission er at hjælpe virksomheder med at føre deres innovative ideer ud i livet ved hjælp af skræddersyede IT-løsninger, dialog og kendskab til udfordringerne ved startup projekter.

Vi vil være dit første valg, når du står overfor et startup projekt. Dialog, godt samarbejde og forskellige kompetencer er vejen til et fantastisk resultat.

Mød vores team